Filmpje: Weekvlog 1
Vlogmaand: Weekvlog 1
 

Er zijn heel veel bloggers die weekvlogs maken. Ik had het tot nu toe nog nooit gedaan. Het leek me zo moeilijk om iedere dag te filmen. Ik was bang dat ik het zou vergeten! Het leek me leuk om eens te gaan kijken hoe me het maken van weekvlogs zou bevallen. De eerste staat nu online!

Deze week gingen we o.a. met Casper naar de tandarts, ging ik met Calista naar de binnenspeeltuin en maakten we met het hele gezin een wandeling in Hoek van Holland.


 

Ik zou het super leuk vinden als je je op mijn youtube kanaal abonneert. De komende tijd komen er namelijk nog veel meer filmpjes online. Abonneren kan door op onderstaande knop te drukken!

 

Bedankt voor het kijken!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge