Filmpje: Weekvlog 2
Vlogmaand: Weekvlog 2
 

Vandaag staat er weer een nieuwe weekvlog klaar. Het is dit keer wel heel erg de Calista show geworden haha! Casper was weer een paar dagen uit logeren. Wel gingen we gezellig met zijn allen uiteten met mijn ouders bij de Watertuin in Naaldwijk ter ere van hun trouwdag en kwam Calista in de modder terecht in de waterspeeltuin!
Read more

Share Button
Filmpje: Weekvlog 1
Vlogmaand: Weekvlog 1
 

Er zijn heel veel bloggers die weekvlogs maken. Ik had het tot nu toe nog nooit gedaan. Het leek me zo moeilijk om iedere dag te filmen. Ik was bang dat ik het zou vergeten! Het leek me leuk om eens te gaan kijken hoe me het maken van weekvlogs zou bevallen. De eerste staat nu online!

Deze week gingen we o.a. met Casper naar de tandarts, ging ik met Calista naar de binnenspeeltuin en maakten we met het hele gezin een wandeling in Hoek van Holland.

Read more

Share Button
Filmpje: Action Buit! 6 (Action Shoplog augustus 2014)

Eerder deze week ben ik even naar Action geweest en heb daar een aantal leuke hebbedingetjes gescoord! Ben je benieuwd wat ik allemaal precies heb gekocht, kijk dan onderstaand filmpje!
Read more

Share Button
Filmpje: Vakantie in Luxemburg

Tijdens onze vakantie in Luxemburg heb ik regelmatig even een stukje gefilmd. Bij thuiskomst heb ik alles samengevoegd tot een vrolijke vlog achtig filmpje, dat ik vandaag even met jullie wil delen.


 

Meer van mijn filmpjes kun je hier bekijken en ik zou het ook heel leuk vinden als je je op mijn kanaal abonneert!

Ben jij wel eens in Luxemburg geweest?

Share Button
Filmpje: My Son Does My Make-Up

Eindelijk! Er zijn van die dingen die je al heel lang wilt doen, maar om de één of andere reden komt het er niet van. Ik denk dat het filmpje van vandaag al een jaar of twee in de planning stond en nu is het er dan dus eindelijk van gekomen; My Son Does My Make-Up! Casper reageerde heel enthousiast toen ik vroeg of hij mijn make-up wilde doen. Maar eenmaal bezig bleek het voor hem toch een grotere uitdaging dan vooraf gedacht!

Ik heb flink wat moeten knippen in het filmpje, want het was oorspronkelijk een half uur lang.. al met al was het een geslaagde ervaring!

 
Bedankt voor het kijken! Abonneren kan hier!

Hieronder kun je het eind resultaat nog wat beter bewonderen!

My Son Does My Make-Up
 
My Son Does My Make-Up
 

Wat denk jij? Schuilt er een toekomstige make-up artist in mijn kleutermans?

Share Button