Vaderdag verrassing
Vaderdag verrassing
 

Laatst ontving ik een berichtje van Greetz.be met de vraag of ik misschien een leuke verrassing voor vaderdag wilde uitzoeken. Ja, wat dacht je? Ik vind vaderdag namelijk altijd super moeilijk! Ik heb na al die jaren nog steeds geen idee wat ik voor origineel cadeau kan geven aan mijn eigen vader. Meestal wordt het toch verzorgingsproducten, drank of – ja echt! – sokken. Martijn is eigenlijk net zo moeilijk! Ik heb hem al zoveel cadeautjes gegeven waar hij uiteindelijk niets mee deed. Ze hebben beide ook niet echt hobby’s waar ik iets mee kan en ze hebben gewoon alles al.
Read more

Share Button
New In: Donut kussens!
donut kussen
 

Casper kijkt tegenwoordig graag naar series op Nickleodeon zoals Nicky, Ricky, Dicky and Dawn, Henry Danger en Game Shakers. Het is even wennen aan die nagesynchroniseerde stemmen maar ik vind dit toch een stuk beter te pruimen dan de programma’s die hij vroeger helemaal geweldig vond, zoals Buurman en Buurman. Op de achtergrond bij Game Shakers zijn vaak kussens te zien in de vorm van een donut en op een dag merkte Casper op hoe leuk hij deze vond.
Read more

Share Button
New In: Tiptoi Starter Set de Engelse Detective
Tiptoi Starter Set de Engelse Detective
 

TipToi is weer zoiets dat al jaren op mijn verlanglijstje stond. Net zoals de Mini Loco waar ik laatst over schreef. Uiteindelijk ben ik dus ook hiervoor gezwicht en laatst heb ik samen met Casper de starter set uitgeprobeerd met het spel de Engelse Detective. Deze set komt compleet met de TipToi stift. Alleen de 2 AAA batterijen moest ik er nog bij zoeken en toen konden we beginnen.
Read more

Share Button
New In: Mini Loco
mini loco
 

Je kent het vast wel, waarschijnlijk heb je er zelf ook mee gewerkt toen je op de basisschool zat. Het was in ieder geval een van mijn favorieten! Ik heb het natuurlijk over Loco, Mini Loco om precies te zijn. Het bekende plankje met 12 blokjes, met de opdrachtenboekjes en het handige zelfcontrolerende systeem.
Read more

Share Button
Grappige Potten
Grappige Potten
 

Voor kerst kreeg Casper deze grappige set potjes. Het is eens set uit de Wetenschap & Spel serie van Clementoni. Het is soms best moeilijk om een cadeau te bedenken voor een jongen van Caspers leeftijd, helemaal omdat hij niet veel met speelgoed speelt. Waar ik zelf als enig kind uren zoet kon zijn met lego wil Casper hier eigenlijk alleen maar samen mee spelen. Clementoni heeft een leuk assortiment aan sets waarmee kinderen vanaf een jaar of zes aan de slag kunnen met bijvoorbeeld elektriciteit of zoals in dit geval waarmee ze kunnen ontdekken hoe dingen groeien. Een alternatief soort speelgoed dus zeg maar.
Read more

Share Button
Shoplog Meisjeskleding Zeeman
meisjeskleding zeeman
 

Calista groeit de pan uit dus het was tijd om haar garderobe weer eens wat aan te vullen. Ik vind het leuk om voor weinig geld leuke items te vinden. Toevallig woon ik vlak bij een filiaal van Zeeman en ik kijk daar dus regelmatig even rond. Toen Casper klein was was dit nog een filiaal van de keten Hans Textiel en werd er al verbazend leuke kinderkleding verkocht voor een schappelijke prijs. Toen Zeeman deze winkel overnam ben ik er blijven komen en ik kan er eigenlijk altijd wel slagen. Ik koop er o.a. kleding voor de kinderen, ondergoed en sokken voor mezelf en Martijn en natuurlijk wol!
Read more

Share Button