Tijd voor een nieuw begin

ikblogookmaarwat.nl

Het is al weer een tijdje stil hier op Glim.org. Ik had niet verwacht dat het ooit zover zou komen maar ik brei een eind aan dit blog. Niet omdat ik stop met bloggen, juist niet! Maar ik was toe aan een frisse start. Sinds een dikke week blog ik op mijn nieuwe stek, ikblogookmaarwat.nl. En ik kan nu al zeggen dat deze overstap mij nieuwe inspiratie en veel plezier brengt. Ik hoop dan ook dat je een kijkje komt nemen op mijn nieuwe blog! Zie daar!

Share Button
Ben ik weer
Ben ik weer
 

Ondanks dat ik het nooit had verwacht, ging ik ditmaal toch even twijfelen. Ik heb al maanden niet geblogd en eigenlijk zag ik het ook niet snel gebeuren dat ik het weer zou oppakken. Ik kon er de energie gewoon niet voor vinden. Tegelijkertijd weet ik ook dat ik juist energie krijg van bloggen wanneer ik die drempel eindelijk weer over ben. En daarom heb ik het toch maar weer gedaan; mijn domeinnaam en hosting verlengd. Daarmee gaat Glim.org haar 14e levensjaar in! Hopelijk een vruchtbaar jaar met een hoop blogposts, een recordaantal bezoekers en wellicht wat fijne samenwerkingen.

Afbeelding afkomstig van Pixabay

Share Button
5 x Wat ik stom vind aan het bloggen van nu
Wat ik stom vind aan het bloggen
 

Ik begon met bloggen toen het fenomeen nog in de kinderschoenen stond; in het magische jaar 2000 Zoals je wel zult begrijpen is er sindsdien een hele hoop veranderd. Bloggen begon als iets wat a. onbekend was en b. duidelijk iets voor sociaal achtergebleven nerds was. Maar inmiddels is het iets wat iedereen kent en door velen gedaan wordt. Toch denk ik wel eens mijmerend terug aan die goede oude tijd. Want wat ik zoal stom vind aan het bloggen van nu, zal ik hieronder uit de doeken doen.
Read more

Share Button
Hoe word je een bekende blogger? Zeven gratis tips!
Hoe word je een bekende blogger?
 

Waar bloggen ooit alleen door de computergeeks werd gedaan zie je nu door de bomen het bos niet meer. En iedere dag komen er weer nieuwe bloggers bij. Veel hopen er hun beroep van te kunnen maken want als je het goed aanpakt is er een dikke boterham mee te verdienen. Lekker voor jezelf werken vanuit huis, vanuit bed zelfs of ’s zomers in de tuin! Bloggen kan nu eenmaal overal. Kom maar door met die gesponsorde post en al die leuke gratis producten om over te schrijven! En wat te denken van persreisjes naar luxe resorts? Maar hoe zorg je er nu voor dat je snel kunt incasseren? Hoe ga je opvallen tussen al die anderen? Als oude rot in het vak weet ik het wel. En die kennis ga ik vandaag met je delen! Zit je er klaar voor?
Read more

Share Button
Waarom ik geen grote blogger ben
Waarom ik geen grote blogger ben
 

Ik begon met bloggen in 2000, lang voordat iedereen het deed. Toch is mijn bereik bescheiden gebleven. Hoe fijn het me ook lijkt om een inkomen uit mijn blog te halen – want wat is fijner dan je geld te verdienen met iets dat je graag doet – het is er nooit echt van gekomen en misschien past het ook wel helemaal niet bij mij. Waarom niet, daar probeer ik vandaag antwoord op te geven.
Read more

Share Button
30 DBCNL 1: Naam van mijn blog
Naam van mijn blog
 

Vandaag begin ik aan de 30 Day Blog Challenge NL met de eerste opdracht, namelijk Naam van mijn blog. Toevallig is dit iets waar ik de laatste tijd af en toe best over nagedacht heb. Ik twijfelde dan of het niet beter is om een naam te kiezen die beter omschrijft waar mijn blog over gaat. Glim.org zou over van alles kunnen gaan.
Read more

Share Button