Rapportbespreking 3
Rapportbespreking
 

Casper’s sterrenbeeld is weegschaal maar wat houdt hij zich toch knap in balans. Toen hij een zusje kreeg en er thuis van alles veranderde was dat op school op geen enkele manier aan hem te merken. En ook nu weer, tijdens en na mijn ziekenhuisopname, heeft hij zich prima staande weten te houden. Hij was niet van slag nadat hij mij op de ic in slaap had zien liggen met allerlei slangen aan mijn lijf en meters aan mijn zijde; niemand wist hoe en wanneer ik wakker zou worden maar hij ging er gewoon van uit dat alles weer goed zou komen. Hij was niet van slag toen hij ineens door opa’s en oma’s van school gehaald werd en de ene dag hier en dan weer daar at.
Read more

Share Button
Prikkerdeprik
vaccineren
 

Een paar weken geleden kwam er een brief binnen, gericht aan de ouders van C. Het betrof een vaccinatie oproep, maar het kwartje viel niet meteen bij mij. Waarom werd de inenting ineens gedaan in de sporthal en niet zoals gewoonlijk op het consultatiebureau? Totdat mijn oog op de geboortedatum van de betreffende C. viel. Het was geen oproep voor Calista, zoals ik had geredeneerd, maar hij was voor Casper!
Read more

Share Button
Casper Praat 4
Casper Praat
 

In de blogconcepten vond ik een half geschreven “Casper Praat” er zitten dus wat anekdotes tussen die ik al lang weer vergeten was en die meer dan twee jaar oud zijn! Desalniettemin wilde ik ze toch nog even delen, aangevuld met wat recentere uitspraken.
Read more

Share Button
Casper 8 jaar!
Casper 8 jaar
 

Mijn allerbeste vriend is vandaag jarig! Hij wordt acht. Afgelopen woensdag heeft hij al zijn kinderfeestje gevierd. Toen zijn we met een aantal van zijn klasgenoten naar MonkeyTown in Rijswijk gegaan. Op vrijdag heeft hij op school getrakteerd en afgelopen zondag kwamen familie en vrienden langs. Hij vond het dit jaar moeilijk om een verlanglijstje te maken en heeft dus vooral geld en cadeaubonnen ontvangen waar hij erg blij mee is. Hij denkt altijd goed na over hoe hij dit soort zaken wil besteden, sterker nog; de laatste cadeaubon van vorig jaar is pas vorige maand uitgegeven!
Read more

Share Button
Op naar groep 4
Op naar groep 4
 

Ik kan stiekem wel huilen. De zomervakantie zit er alweer op! De weken zijn voorbij gevlogen, vind je niet? Zoals ieder jaar had ik weer een lijst met grootse plannen die amper uitgevoerd zijn. Eigenlijk hoop ik nog op een verlate echte zomer, dat zou het vroege opstaan en het heen en weer fietsen nog een beetje dragelijk maken, maar toch heb ik het idee dat we al weer richting herfst gaan met de regen en de kou.
Read more

Share Button
MC 2016 Week 1: Samen aan de slag in het huishouden

 

De Mama Challenge kwam dit jaar wat moeilijker op gang, niet alleen in de FB groep maar ook bij ons thuis. Ik had geen idee met welke uitdaging ik als eerste aan de slag wilde en daarom is het voor mij een makkelijke geworden; de opdracht om samen aan de slag te gaan in het huishouden.
Read more

Share Button