In de tuin 12
in de tuin
 

Ook dit voorjaar ben ik weer druk aan het voorzaaien gegaan en inmiddels groeit er al weer het één en ander in de tuin. Zoals je hierboven kunt zien heb ik nu ook een metermoestuin. Dit was iets wat ik al jaren wilde hebben en wat er uiteindelijk toch is gekomen. Wat er momenteel zoal in mijn tuintje gebeurd zal ik vandaag vertellen.
Read more

Share Button
Onze nieuwe groene huisgenoot
Plant
 

Weet je nog eerder deze maand, die berg sneeuw? Wat voelde ik me schuldig toen er juist deze dag een bezorger voor mijn deur stond met dit mega pakket in zijn armen! Ik was namelijk benaderd door Greetz.be of ik wat leuks wilde uitzoeken. Nu wil het geval dat je daar naast bloemen ook planten thuis kunt laten bezorgen dus daar zei ik geen “nee” tegen! Ben je ook zo benieuwd naar wat ik uitkoos?
Read more

Share Button
In de tuin 11
In de tuin
 

Het zit er weer op, de 100 Day Challenge waar ik voor het tweede jaar aan heb meegedaan op mijn instagram account inmijntuin. Wederom maakte en deelde ik iedere dag een foto van iets in de tuin en af en toe van een plant die binnen stond, honderd dagen lang. En ik moet zeggen; het ging me een stuk beter af dan vorig jaar. Het weer was naar mijn idee ook een stuk beter, vorig jaar verregende alles en rukte het slakkenleger continue uit om dat wat zich op hun pad bevond te vernietigen.
Read more

Share Button
In de tuin 10
in de tuin
 

Hebben jullie de afgelopen week ook zo genoten van het heerlijke weer? Zo mag het wat mij betreft altijd zijn. Ondanks de hooikoorts heb ik meer energie en ik hou gewoon van t-shirts en korte broeken. Heerlijk weer ook om in de tuin te werken, of klungelen, zoals je wat ik doe beter kunt omschrijven.
Read more

Share Button
In de tuin 9
In de tuin
 

Soms denk ik; misschien moet ik het maar gewoon opgeven. Ik kweek plantjes op uit zaadjes en dat gaat in principe erg goed, maar zodra ik ze in de tuin plant stort de boel in elkaar, al dan niet geholpen door het leger van killer slakken dat zich nooit ver weg bevindt.
Read more

Share Button
In de tuin 8
in de tuin
 

Een maand of wat geleden begon het toch weer te kriebelen. Het werd voorjaar, tijd om weer eens wat in de tuin te gaan klooien. Als je me al langer volgt weet je dat ik alles behalve groene vingers heb en dat mijn tuinier avonturen echt niet altijd succesvol aflopen. En toch blijf ik stug doorgaan! Mijn grootste obstakel in de tuin zijn de honderden slakken die op ons stukje land bivakkeren. Maar dit jaar trek ik weer onverschrokken en met nieuw geschut ten strijde!
Read more

Share Button