Tijd voor een nieuw begin

ikblogookmaarwat.nl

Het is al weer een tijdje stil hier op Glim.org. Ik had niet verwacht dat het ooit zover zou komen maar ik brei een eind aan dit blog. Niet omdat ik stop met bloggen, juist niet! Maar ik was toe aan een frisse start. Sinds een dikke week blog ik op mijn nieuwe stek, ikblogookmaarwat.nl. En ik kan nu al zeggen dat deze overstap mij nieuwe inspiratie en veel plezier brengt. Ik hoop dan ook dat je een kijkje komt nemen op mijn nieuwe blog! Zie daar!

Share Button
Vaderdag verrassing
Vaderdag verrassing
 

Laatst ontving ik een berichtje van Greetz.be met de vraag of ik misschien een leuke verrassing voor vaderdag wilde uitzoeken. Ja, wat dacht je? Ik vind vaderdag namelijk altijd super moeilijk! Ik heb na al die jaren nog steeds geen idee wat ik voor origineel cadeau kan geven aan mijn eigen vader. Meestal wordt het toch verzorgingsproducten, drank of – ja echt! – sokken. Martijn is eigenlijk net zo moeilijk! Ik heb hem al zoveel cadeautjes gegeven waar hij uiteindelijk niets mee deed. Ze hebben beide ook niet echt hobby’s waar ik iets mee kan en ze hebben gewoon alles al.
Read more

Share Button
Hiep hiep hoera, Calista is drie jaar!
Calista is drie jaar
 

Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen! Vandaag wordt mijn lieve meisje drie jaar. Afgelopen zondag hebben we haar verjaardag al met familie en vrienden gevierd en heeft zij een overvloed aan mooie cadeau’s gekregen. Gisteren zijn we daar al flink mee bezig geweest en vandaag zal dat ongetwijfeld weer het geval zijn. Het grootste feest is voor haar dus al voorbij. Maar ik denk nog even terug aan die periode drie jaar geleden.
Read more

Share Button
Hoe ik mijn peuter van haar speen af kreeg
Hoe ik mijn peuter van haar speen af kreeg
 

Tot voorkort liep Calista een groot gedeelte van de dag met haar speen in haar mond. Een héél groot gedeelte. En ik vond het ook wel makkelijk; als ze jengelde (ze is een peuter, welke peuter jengelt er nu nooit?) kreeg ze haar speen, als ze huilde kreeg ze haar speen, als ze erom vroeg kreeg ze haar speen. Ik heb zelf tot mijn veertiende geduimd, dus wie ben ik om falikant tegen het gebruik van een speen te zijn? Toch wist ik dat het moment van afkicken steeds dichterbij kwam. Haar broer was er met 3,5 jaar vanaf en dat nam ik als richtlijn; voor die tijd moest Calista dus ook van de speen af zijn.
Read more

Share Button
Vanaf welke leeftijd..? 3
Vanaf welke leeftijd
 

Dik een jaar geleden schreef ik deel twee uit wat inmiddels een soort serie over dit onderwerp aan het worden is. Inmiddels is Casper weer een stuk groter (9,5 jaar) en zijn er weer dingen veranderd en spelen er weer andere kwesties. Hoe ik nu over de vier punten boodschappen, buitenspelen, alleen thuis en alleen van en naar school denk ga ik in dit stukje uit de doeken doen.
Read more

Share Button
In de tuin 12
in de tuin
 

Ook dit voorjaar ben ik weer druk aan het voorzaaien gegaan en inmiddels groeit er al weer het één en ander in de tuin. Zoals je hierboven kunt zien heb ik nu ook een metermoestuin. Dit was iets wat ik al jaren wilde hebben en wat er uiteindelijk toch is gekomen. Wat er momenteel zoal in mijn tuintje gebeurd zal ik vandaag vertellen.
Read more

Share Button