Wat ik laatst keek op Netflix 2 (en wat op Netflix moet!)
netflix
 

Er zijn weken dat Calista de enige Netflix gebruiker is bij ons thuis. Zij kijkt vooral Dik Trom en af en toe Vaiana. Al haar favorieten zijn er een paar maanden terug plots vanaf gehaald, dus het is nu wat eentonig. Maar de afgelopen tijd heb ik zelf toch ook wel weer een aantal dingen bekeken. Wat allemaal lees je hieronder!
Read more

Share Button
101 in 1001 update 10
101 dingen in 1001 dagen
 

Zonder dat ik er echt bij stilstond kon ik deze maand zomaar een paar doelen wegstrepen. Ik deed dingen waarvan ik totaal was vergeten dat ik ze op de 101 dingen in 1001 dagen lijst had gezet. En zo zou het eigenlijk ook moeten gaan, toch? Inmiddels heb ik, binnen een jaar van het opstellen van de lijst – zo’n 26 punten kunnen wegstrepen. Ik ben daar erg tevreden mee.
Read more

Share Button
12 dingen over een stoma die niemand vertelt
12 dingen over een stoma die niemand vertelt
 

Soms wordt mij weleens gevraagd of ik dat ding nog heb. Of er wordt door iemand opgemerkt dat je er bij mij niks van merkt. Zelf word ik er gedurende de dag (en nacht!) continu aan herinnerd. Ik heb het natuurlijk over het stoma op mijn buik!

Ik denk dat het maar goed is dat hij met spoed is geplaatst en ik er van te voren niet over heb kunnen nadenken. Want eerlijk is eerlijk; het is behoorlijk ingrijpend. Het ene moment loopt alles nog op de normale manier en het volgende moment zit je met zo’n poepzak op je buik. Ik had het vast heel g├¬nant en eigenlijk ondenkbaar gevonden als ik de beslissing van het wel of niet plaatsen van het stoma zelf had moeten nemen. Zelfs al kom je er pas achter hoe het is om er een te hebben als je er echt een hebt. In deze blogpost licht ik een tipje van de sluier op.. Wil je eerst nog eens nalezen waarom ik ├╝berhaupt zo’n ding heb dan kan dat hier! Enne werk eerst je ontbijt of lunch nog even weg voordat je verder leest!
Read more

Share Button
Maandoverzicht november 2017
Maandoverzicht november 

Zo dat is nog best redelijk op tijd, dit maandoverzicht van november – voor mijn doen dan! November was, nu ik er zo op terugkijk, een fijne maand waarin we aardig wat leuke dingen hebben gedaan.

Het lijkt net alsof ik aan allemaal haak- en breiwerken begin die ik nooit afmaak. Nu is dat vaak ook wel zo hoor! Begin november startte ik met dit konijn uit het boek Amigurumi Super Happy Crochet Cute. Ik ga hem zeker nog afmaken maar er kwam een “spoedje” – in de vorm van een Sinterklaas surprise – tussendoor!
Read more

Share Button
DIY Adventskalender
adventskalender 

Ik heb dit jaar voor het eerst zelf een adventskalender gemaakt voor Casper en Calista. Ik heb hiervoor 24 conservenblikken verzameld. Deze heb ik geverfd en genummerd. En tada! Adventskalender! Zo simpel kan het zijn. Echter ging er in het verven toch nog wel wat werk zitten om maar niet te spreken over het verzamelen van de conserven. We eten toch minder ingeblikt voedsel dan dat ik dacht! Ik heb er zo’n 3 maanden over gedaan om ze bij elkaar te krijgen. Hoe dichter december naderde hoe specifieker ik op zoek ging naar eten in blik! En toen was ik op 30 november ook nog door mijn voorraad witte verf heen en bleek er hier in het winkelcentrum niets geschikts te krijgen. Uiteindelijk zijn er dus een aantal rode blikken bij gekomen.
Read more

Share Button
Sinterklaas Challenge 3
Sinterklaas Challenge 

Hoe snel is de Sinterklaastijd dit jaar voorbij gevlogen? Niet normaal snel, als je het aan mij vraagt! Dit is dan ook al weer de laatste post over de Sinterklaas challenge die ik dit jaar met mezelf aan ging. Eens kijken, welke punten had ik nog niet behandeld?
Read more

Share Button