Ik heb niks met God
Ik heb niks met God
 

Lange tijd, zeker totdat ik een jaar of twintig was, heb ik gedacht dat het geloof iets van het verleden was. Dat dat iets voor oude mensen en mensen met een buitenlandse achtergrond was. Totdat ik op een dag bij een gezin binnenstapte dat nog net geen crucifix van de wand haalde en wijwater over me begon te gooien toen ze mijn met Halloween thema gedecoreerde sokken zagen. De imposante collectie bijbels die in de vitrinekast stond had mij kunnen waarschuwen, ware het niet dat ik die gewoon als een curieuze verzameling had gezien, zoals ik witte bloempotten in dierenvorm spaar.
Read more

Share Button
Aan de Mirena spiraal 2
Mirena spiraal
 

Het is inmiddels bijna twee weken geleden dat ik de Mirena spiraal liet plaatsen. Wat was ik die dag zenuwachtig! Ik had natuurlijk al zeker honderd ervaringen van de plaatsing van zo’n spiraal van vrouwen die mij voor waren gegaan gelezen. Sommigen vonden het een peulenschil, anderen hadden nog nooit zoiets pijnlijks meegemaakt en moesten nog een half uur bijkomen op de behandeltafel omdat ze bijna van hun stokje gingen. Nu kunnen die verhalen je heel erg bang maken of juist overtuigen dat het helemaal niks voorstelt maar inmiddels weet ik ook wel dat je er eigenlijk weinig aan hebt. Je moet het gewoon zelf ervaren.
Read more

Share Button
Action Buit! 9 (Action Shoplog juni 2017)
action shoplog
 

Hebben jullie dat ook altijd wanneer jullie naar Action gaan dat je een lijstje maakt met dingen die je wilt kopen en dat je de helft niet in de winkel kunt vinden? Ja? Ik kom altijd met hele andere dingen terug dan dat er op mijn lijstje staan. Maar dat mag de pret niet drukken! Want ook dit maal ben ik erg blij met mijn aankopen. Kijk je mee naar wat ik allemaal mee naar huis sleepte?
Read more

Share Button
101 in 1001 update 5
101 dingen in 1001 dagen
 

We zijn aanbeland bij de vijfde update, dat betekent dat ik al bijna vijf maanden aan mijn 101 dingen lijst bezig ben. Ook deze maand ging het weer als vanzelf eigenlijk. Heerlijk! Er zal vast een moment komen dat de lijst me tegen gaat staan en er doelen onuitvoerbaar blijken maar voorlopig ben ik nog enorm gemotiveerd om door te gaan. Niet dat ik deze maand een hoop doelen kan afstrepen, maar ik ben er zeker wel mee bezig geweest.
Read more

Share Button
In de tuin 10
in de tuin
 

Hebben jullie de afgelopen week ook zo genoten van het heerlijke weer? Zo mag het wat mij betreft altijd zijn. Ondanks de hooikoorts heb ik meer energie en ik hou gewoon van t-shirts en korte broeken. Heerlijk weer ook om in de tuin te werken, of klungelen, zoals je wat ik doe beter kunt omschrijven.
Read more

Share Button
Maandoverzicht mei 2017
Maandoverzicht mei 2017
 

Begin deze maand (8 mei) werd Calista twee! Ik maakte deze raamtekening. Helaas viel haar feestje in het water omdat ik flink ziek was en we de boel moesten afzeggen. Eigenlijk wilden we het een week later alsnog vieren maar zoals wel vaker kwam van uitstel afstel. Niet dat Calista wat te kort is gekomen hoor! Zij heeft alsnog cadeau’s gehad en een lekkere verjaardagstaart.
Read more

Share Button