MC 2015 Week 4: Maak een uitstapje met je kinderen

Mama Challenge
 

Het is weer donderdag en dus weer tijd voor een opdracht van de Mama Challenge van deze zomer. Dit keer ging ik voor de opdracht “Maak een uitstapje met je kinderen” en gisteren bezochten wij met zijn drie├źn het Maritiem Museum in Rotterdam. Rond half twaalf lieten we ons met de auto voor de deur afzetten door Martijn. Ik kon me niet herinneren ooit al eens in dit museum te zijn geweest maar Casper was er al eens met zijn opa geweest en hij verzekerde me dat het heel leuk was.
Read more

Share Button

Gewonnen: Logisch Kleuren + Tekenen junior

Gewonnen: Logisch Kleuren + Tekenen junior
 

Vorige week kreeg ik een mailtje van Cynthia van Blogmama.nl. Ik had het boekje Logisch Kleuren + Tekenen junior gewonnen bij de winactie op haar blog. Heel erg leuk! Ik doe niet vaak mee aan winacties omdat ik meestal vooraf al denk dat ik toch niet ga winnen, maar dat blijkt dus niet helemaal waar! Wie niet waagt die niet wint..
Read more

Share Button

Lunchen Bij De Watertuin

Lunchen Bij De Watertuin
 

Gisteren liep het niet helemaal zoals gepland. We wilden naar Monkey Town in Bleiswijk maar daar aangekomen bleek het veel te druk. Niet zo gek natuurlijk met dat rot weer tijdens deze vakantie. We besloten nog eens in Spijkenisse te gaan kijken waar ook een vestiging van deze indoor speeltuin zit maar ook hier was het niet plezierig spelen. Nou ja. Dan maar weer terug richting huis. We hadden ondertussen wel trek gekregen en besloten nog even ergens wat te gaan eten. Meestal komen we dan uit bij McDonald’s of Burger King, maar dit keer kwam Martijn met het idee om naar de Watertuin te gaan. En zo werd dit ons eerste restaurant bezoek met zijn vieren. Al heeft Calista bijna de hele tijd gewoon in de kinderwagen liggen slapen en heeft ze er dus weinig van mee gekregen.
Read more

Share Button

Boekjes Voor Mijn Kindjes

Boekjes Voor Mijn Kindjes
 

Om op een simpele manier de kindertijd van Casper vast te leggen ben ik ruim twee jaar begonnen om eens in de paar maanden een stukje in briefvorm te schrijven in een simpel notitieboekje. Ik vind het nu al weer leuk om terug te lezen wat ik twee jaar geleden schreef en ik vermoed dat ik het over tien jaar met nog meer plezier terug zal lezen. Ik vind het ook heerlijk om te doen! Lekker op de ouderwetse manier – met een pen dus – een half uurtje schrijven.
Read more

Share Button

Calista’s Closet: New In

Calista's Closet: New In
 

Bijna iedereen houdt van baby kleertjes! Daarom leek het me leuk om te laten zien wat ik de afgelopen week voor Calista heb gekocht. Ik bestelde wat online uit de H&M sale (uiteraard ben ik Casper en mezelf daarbij ook niet vergeten!) en had nog wat cadeaubonnen liggen van H&M en Hema die ik afgelopen vrijdag heb benut tijdens mijn eerste shop uitje samen met de dame in kwestie zelf. Helaas was mevrouw niet echt amused; zodra we een winkel binnen gingen begon ze te jammeren. Buiten lopen en in de tram vond ze dan wel weer prima. Hmm. Hier moet nog even aan gewerkt worden dus!
Read more

Share Button

Hoppediz Hop Tye Draagzak

Hoppediz Hop Tye Draagzak
 

Omtrent het dragen van kinderen bestaat al bijna net zo’n heibel als omtrent (borst)voeden. Ik ga hier niet claimen dat de ene draagzak beter is dan de andere, ik ben namelijk een leek op dit gebied. Ik kan enkel over mijn eigen ervaring tot dusver schrijven. Bovendien ga ik er vanuit dat iedere mama het beste met haar kindje voor heeft en in staat is een eigen wel overwogen keuze te maken.
Read more

Share Button