Negenmaanden- en Huishoudbeurs Buit

Negenmaanden- en Huishoudbeurs Buit
 

Gisteren ben ik met mijn moeder naar de Negenmaanden- en Huishoudbeurs geweest. Een jaar of tien geleden zijn we ook eens geweest en dit was voor mij dus de tweede keer. Gelukkig konden we mijn vader zover krijgen dat hij ons bracht en weer op kwam halen want we waren allebei gesloopt van het slenteren, het ontwijken van boodschappentrolleys en het sjouwen van goodies. Hier kun je zien wat ik zoal mee naar huis sleepte.
(meer…)

Share Button
4 Comments

Zwanger: 26 tot 28 Weken

Zwanger: 26 tot 28 Weken
 

Alweer 28 weken zwanger. En zo wandel ik langzaam het derde trimester binnen. Nou ja wandel.. ik betrap mezelf er op dat ik af en toe ga waggelen. Een bloedhekel heb ik daar aan dus ik probeer het onder controle te houden! Ik ben er best wel een beetje huiverig voor hoor dat derde trimester, het staat toch vaak bekend als de moeilijkste periode en bij mijn vorige zwangerschap was dat ook zeker zo. De laatste weken bestonden uit slapen, een afwas doen, eten en dan weer naar bed. En dan die helse bevalling waar ik zo tegen op zie aan het einde van die periode. Ben ik nu echt zo’n stresskip? Het blijkt maar weer.. ik ben niet het type dat kan genieten van haar zwangerschap. Er is veel te veel om je zorgen over te maken! Oh well, keep calm and carry on.. niet over nadenken!
(meer…)

Share Button
1 Comment

Movie Challenge 2015 II

006 Magic in the Moonlight

Stanley is een illusionist die door zijn jeugdvriend gevraagd wordt een vrouw te ontmaskeren die zich voor doet als medium. Als hij haar uiteindelijk ontmoet gaat hij ondanks zijn nuchtere houding langzamerhand toch geloven in haar kunsten.

Een film met Colin Firth – waar ik al sinds zijn memorabele performance als Mr. Darcy in de BBC miniserie Pride and Prejudice een oogje op heb – en Emma Stone die ik geweldig vond in Easy A, hoe kun je daar mee mis gaan? Jammer genoeg maakt deze film het niet waar voor mij. Hij is oke, maar niet meer dan dat. De personages blijven oppervlakkig en echt grappige momenten vond ik er niet in terug. En ondanks dat ik groot fan van Colin ben en zelf zo met hem naar de noorderzon zou vertrekken als hij me dat vroeg vind hem toch net even iets te oud om een geloofwaardig koppel met Emma Stone te vormen.

IMDB cijfer: 6,6
Mijn waardering:
Movie Challenge 2015Movie Challenge 2015Movie Challenge 2015
(meer…)

Share Button
2 Comments

Opgemaakt IV

Opgemaakt IV
 

Het was alweer een tijd geleden dat ik schreef over de producten die ik voor het laatst had opgemaakt. De zak met empties zat dan ook weer vrij vol. Tijd om eens te kijken wat ik de afgelopen periode allemaal heb opgemaakt aan beauty- en verzorgingsproducten!
(meer…)

Share Button
1 Comment

Blog Help: Hoe Versla Ik De Blog Dip?

Blog Help: Hoe Versla Ik De Blog Dip?
 

Ik raak meestal in een blog dip als het even iets minder met me gaat. Als ik moe ben of bijvoorbeeld ongesteld of ziek. Of soms is het gewoon het slechte weer. Het is niet zo dat ik geen onderwerpen heb om over te schrijven, maar soms kan ik me moeilijk concentreren, heb ik gewoon geen zin of moet ik het juiste onderwerp voor dit moment gewoon even vinden (en dus niet: over welk onderwerp kan ik schrijven maar over welk onderwerp wil ik nu schrijven)
(meer…)

Share Button
1 Comment

Blije Momenten Van Deze Week II

Blije Momenten Van Deze Week II
 

Soms is het goed om eens stil te staan bij alle leuke dingen die op een dag gebeuren. Soms lijken de dagen eindeloos in elkaar over te vloeien maar als je goed oplet gebeurt er elke dag wel iets bijzonders. De afgelopen week hield ik deze kleine bijzondere dingen weer eens bij.
(meer…)

Share Button
5 Comments