Time Out

Time Out
Bron: buzzfeed.com
 

Als je net zo oud bent als ik ken je misschien Saved By The Bell nog wel. De epische serie met Mark-Paul Gosselaar als Zack Morris, de belhamel op Bayside High School. Wat was – en is – die jongen trouwens knap! Zack had een bijzondere superkracht, hij kon namelijk wanneer het hem uitkwam een Time Out nemen. Met een simpel handgebaar zette hij de tijd stil! Jongens wat ben ik jaloers op die gave!
Read more

Share Button

Tag: Mijn kind houdt van …

Tag
 

Deze tag kwam ik tegen op Bettyblogt.nl Ik kon het niet laten hem ook in te vullen. Het is een tag met een iets ander format; hij bestaat namelijk alleen uit een aantal steekwoorden.
Read more

Share Button

39+2 erin 39+2 eruit

calista
 

Vandaag is het zover; na 39 weken en twee dagen in de buik te hebben gebivakkeerd is Calista nu ook 39 weken en twee dagen uit de buik! Hoe gek, de zwangerschap leek een eeuwigheid te duren maar wanneer ik er nu op terug kijk lijkt het zo gebeurd en voelt het juist alsof Calista er al weer jaren bij hoort. Ik weet niet eens meer precies hoe het was toen ik alleen Casper had. Ik moet zeeën van tijd gehad hebben! En toch voelde dat nooit zo! Haha
Read more

Share Button

Op Pad: Tweede Maasvlakte/Futureland

Futureland
 

Afgelopen weekend gingen wij naar Futureland, een soort museum waar je alles kunt ontdekken over de Tweede Maasvlakte, het nieuwe stuk haven van Rotterdam. Er zijn verschillende films om te bekijken en er is een hoop meer te doen en te beleven. Ook voor kinderen – vanaf een jaar of vijf – is het vanwege de interactiviteit een leuk uitstapje.
Read more

Share Button

Lekker zitten en nooit meer slapen

Lekker zitten en nooit meer slapen
 

Er is iets verschrikkelijks gebeurd; Calista kan nu zelfstandig gaan zitten. Waarom dat zo erg is, dat zal ik je nu vertellen..

Het duurde even maar uiteindelijk vonden we een slaapritme. Iedere ochtend rond half zeven op, dan om negen uur – wanneer we Casper naar school hadden gebracht en boodschappen hadden gedaan – weer even een uurtje of anderhalf slapen. En vervolgens rond half twee nog een dutje. De afgelopen maanden verliep dit vrij soepel en iedereen was tevreden.

Totdat Calista leerde zitten.
Read more

Share Button

Tip: Avi Leesboekjes van Action

Leesboekjes van Action
 

Goed leren lezen doen kinderen door leeskilometers te maken; door het vooral veel te doen dus. Maar boekjes die bedoeld zijn voor kinderen die leren lezen kunnen best prijzig zijn. Gelukkig kun je lid worden van de bibliotheek, tot en met achttien jaar is dit meestal gratis. Of je gaat – net als ik – op zoek naar een alternatief.
Read more

Share Button