De Bevalling van Calista

De Bevalling van Calista
 

Een tijdje terug schreef ik over de bevalling van Casper. Het was niet een heel positief verhaal, ik heb het hele gebeuren namelijk als redelijk traumatisch ervaren. Dit maal beviel ik niet op de “normale” manier, maar via een keizersnede. Over deze ervaring wilde ik ook graag schrijven.
(meer…)

Share Button
Reageer

Eén Week Oud

Eén Week Oud
 

Ook ik ben in het bezit van een set Baby Moment Cards. Ik heb een set van Hema al lijkt het er op dat ze die nu hebben vervangen voor nieuwe variant want mijn verpakking ziet er anders uit. Vandaag de foto’s die ik maakte met de “Ik ben nu 1 weekje oud” kaart. Al maakte ik ze stiekem met acht dagen!
(meer…)

Share Button
Reageer

Calista is Geboren!

Calista
 

Op vrijdag 8 mei om 8.55 uur is mijn kleine meisje Calista geboren. Al weer een week geleden dus! Bij de geboorte woog ze 3480 gram en was 49 cm lang. Ze is een prachtige baby en doet alles goed; ze drinkt haar flesjes makkelijk leeg en zit inmiddels al weer boven haar geboorte gewicht. Ze is erg rustig, echt een droomkind!
(meer…)

Share Button
2 Comments

Mijn Wish Wisely van Applepiepieces

Wish Wisely
 

Ongeveer een jaar geleden viel mijn oog op een leuke actie bij sieraden webshop Applepiepieces.com. Je kreeg twee zogenaamde “Wish Wisely’s” voor de prijs van één. Daar maakte ik graag gebruik van en ik bestelde er één voor mezelf en één om weg te geven tijdens een winactie.

Het idee achter de Wish Wisely is leuk; tijdens het omknopen doe je een wens en zodra het touwtje breekt is je wens klaar om uit te komen. Op 1 mei 2014 knoopte ik mijn badje om. Ik gebruikte hem echter net even iets anders, nou ja, eigenlijk gebruikte ik hem dubbel op!
(meer…)

Share Button
2 Comments

De Draaipoging: Mijn Ervaring

De Draaipoging: Mijn Ervaring
 

Tijdens de laatste zwangerschapsupdate vertelde ik dat ik een uitwendige versie heb ondergaan. Dokters zijn altijd geneigd te zeggen dat je niet te veel moet lezen op internet over wat je te wachten staat tijdens bepaalde ingrepen. Kan zijn, maar ik kan dit zelf toch echt niet laten! Zo speurde ik ook voor de draaipoging naar online ervaringsverhalen. Vandaar dat ik mijn eigen ervaring nu ook deel, wellicht heeft iemand er nog wat aan.
(meer…)

Share Button
Reageer

Zwanger: 30 tot 38 Weken

Zwanger: 30 tot 38 Weken
 

Oh my.. wat een stretch! De laatste zwangerschapsupdate die ik deed was voor 28 tot 30 weken en inmiddels zit ik al weer over de 38 weken grens! Inmiddels is er al weer zoveel veranderd, dat ik niet eens meer precies weet wat allemaal! Maar hier komt ‘ie dan, een mega update!
(meer…)

Share Button
2 Comments