Zwanger: 13 tot 15 Weken

Iedere keer als ik een Zwanger update plaats heb ik de intentie om er een buikfoto bij te plaatsen. Maar iedere keer blijk ik daar toch weer te lui voor! We zijn dus weer twee weken verder. Had ik twee weken geleden nog een positief gevoel is dat nu weer compleet anders. Er lijkt echt geen schot in de zaak te zitten. Ik blijf maar misselijk. Ik hoopte er met tien weken vanaf te zijn.. daarna met twaalf. Maar nee dus. Begin deze week kon ik weer geen drinken binnen houden. Toen voelde ik me al heel snel heel ellendig. Ik had toevallig ook mijn agenda volgepland met dingetjes voor/op school. Helaas heb ik ze allemaal af moeten zeggen, op één na. Ik ben namelijk wel mee geweest naar het Sinterklaaspaleis in de stad. Ik was kapot hoor maar het was heel erg leuk om mee te maken. Doodeng, met al die kleuters in de tram, dat wel! Maar gelukkig is iedereen weer heelhuids thuis gekomen.
(more…)

Share Button
Reageer

Tag: Sunshine Blogger Award

Sunshine Blogger Award
 

Een poosje terug werd ik door Dhini verrast met de Sunshine Blogger Award! Dankjewel! Ik vind Dhini echt een schat en ze heeft een enorm knappe zoon! Ik vind het ook heel leuk dat zij uit Indonesië komt, net zoals Martijn.

Bij deze award horen zeven feitjes over mij..
(more…)

Share Button
3 Comments

Sinterklaas

Sinterklaas
 

Wie komt er alle jaren, daar weer uit Spanje varen? De Goedheiligman natuurlijk! Met zijn Pieterbaas. Dinsdag begint het Sinterklaas journaal weer met ons aller Dieuwertje. Dit wist Casper mij trouwens te vertellen hoor. Ik zal namelijk eerlijk zijn… het Sinterklaas feest is niet mijn feest. Heeft niets met Zwarte Piet te maken hoor, ik vind ook zeker dat Piet zwart moet blijven en het gaat er bij mij maar niet in dat er serieus mensen zijn die er aanstoot aan nemen. Kijk als hij nou nog kinderen ontvoerde in zijn zak of ze met de roe op hun donder gaf, maar dat doet hij natuurlijk al tientallen jaren niet meer en inmiddels is Piet gewoon de held van het feest. Laten we eerlijk zijn, een vrolijk van dak tot dak klauterende Piet is toch veel indrukwekkender dan een oude man met een lange jurk op een paard?
(more…)

Share Button
2 Comments

Zwanger: 11 tot 13 Weken

Zwanger: 11 tot 13 Weken
 

Er gloort licht aan het einde van de tunnel. Nu ja, dat denk ik dan. Ik ben nog steeds dagelijks misselijk, daarin is niets veranderd, maar ik zit weer met mijn laptop op schoot in plaats dat ik het internet af struin op mijn telefoon. Ik heb zin om te bloggen. Ik heb gisteren voor het eerst in – wat voelt als – maanden mijn nagels gelakt én ik heb daadwerkelijk weer zin om iets van make-up op mijn gezicht te plamuren. Ook ik heb die mooie Essence Rock Out Blush bemachtigd en sta te popelen om hem te gebruiken.. ik heb het alleen nog niet gedaan – dat dan weer niet.
(more…)

Share Button
3 Comments

Zwanger: 9 tot 11 Weken

Zwanger: 9 tot 11 Weken
 

Bovenstaande foto is natuurlijk niet van nu maar uit 2008 toen ik in verwachting was van Casper. Ik vind hem zo grappig. Martijn stuurde hem pas naar mij door, ik wist niet eens dat deze foto bestond. Ik zie er zo ontzettend jong uit! Maar goed, nu terug naar nu!

Ik voel me eigenlijk nog net zo als twee weken geleden; Blegh! Ik ben nog steeds misselijk, erg moe en heb nog steeds continue een vieze smaak in mijn mond. Vooral drinken vind ik erg moeilijk. Ik heb eigenlijk nergens trek in en vaak komt het er harder weer uit dan dat het er in gaat. Eten gaat iets beter maar ook niet echt top. Denk ik lekker gezond te doen met een komkommer of een bakje cherry tomaatjes komt het een half uur later als een zure salade weer naar buiten. Dus ik zit nu maar weer aan de ribbel chips naturel.
(more…)

Share Button
2 Comments

Plak kat

Plak kat
 

Dixie vind het normaal gesproken heerlijk om naast me te liggen maar ze kruipt vrijwel nooit op schoot. Nu ik zwanger ben stink ik waarschijnlijk naar het één of ander want ik ben ineens gebombardeerd tot ultiem favoriet kattenbed. Er naast is niet meer goed genoeg, nee, er moet op mijn hoofd/borst/buik gezeten worden.

Ik was er al enigszins op voorbereid hoor, tijdens mijn eerste zwangerschap was het namelijk niet anders! En toen mijn buik begon te groeien kreeg ik eindeloze trappelpootjes massages.

Plak kat
 

Ik vraag me alleen af waarom Dixie het doet. Ik hoop dat ze me probeert te beschermen of wil bijstaan. Ik heb gelezen dat kattenzussen dat in het wild ook wel eens doen maar weet niet of dat wishfull thinking is of dat er een kern van waarheid in zit.

Gezellig is het wel! Al word ik er af en toe ook wel een beetje gek van!

Share Button
7 Comments